"Het hoofd is een donker onderwerp", dus je hebt een helm nodig met Aliexpress

veiligheidshelm uit China Het gezegde gaat verder met de woorden – “het is niet onderworpen aan onderzoek, dus alles kan zijn.” Deze verklaring laat zien hoe belangrijk het is om het hoofd te beschermen tegen verwondingen en slagen. Het is in de samenleving gebruikelijk om veiligheidsmaatregelen te verwaarlozen. Als gevolg daarvan plukken velen nu al de bittere gevolgen van hun nalatigheid..

De belangrijkste taak van de bouwer is het vinden van een geschikt model van de veiligheidshelm. Het dempingssysteem moet werken bij zwakke en sterke schokken. Als zij lekker op haar hoofd zit, kan hij langer en productiever werken. Een van de opties voor zo’n universele helm wordt gepresenteerd op de AliExpress-website.

Aandoen en vergeten

betrouwbare bescherming Veel bouwers zullen het erover eens zijn dat na een drukke dag op het werk het gevoel van een helm op je hoofd de hele nacht aanhoudt. Dit is het eerste teken van onjuist gemonteerde beschermende kleding. De kenmerken van het voorgestelde model zijn:

  • de mogelijkheid om de riem te verstellen van 52 tot 62 cm;
  • er is een handig slot aanwezig, met behulp waarvan ze de grootte met één handbeweging kunnen veranderen;
  • een klein vizier met een gegolfd oppervlak;
  • waterdicht oppervlak;
  • de aanwezigheid van een sweatshirt (vanaf 2 cm) aan de voorkant, gemaakt van niet-geweven materiaal of katoen;
  • schokabsorberende zijelementen (2-4 cm diep);
  • vier elastische riemen die in het midden zijn verbonden om goed op het hoofd te passen.elastische taille

De helm weegt ongeveer 370 g, waardoor de bediener hem niet op het hoofd voelt. Productmateriaal – kogelvrij plastic van de ABC-serie. De dikte van het lemmet is meer dan 3 mm. De opening tussen het bovendeel en de bevestigingsbanden is 4 cm.

niet-standaard helmstructuurDe helm heeft een niet-standaard structuur. In het midden van het product bevindt zich een bolle kraal. Er zijn aan beide zijden vijf gaten van verschillende groottes. Dankzij zo’n stuk ventilatiesysteem zal de bouwer niet veel zweten, waardoor hij geen kou vat in zijn hoofd. Een dergelijk hoofddeksel is geschikt om binnenshuis te werken..

Hoe controleer je of de helm correct wordt gedragen? In een vaste toestand, wanneer gekanteld en licht geschud, mag het niet wegvliegen.

veiligheidsnalevingTijdens de tests van dit model is de helm getest op schokken met grote, scherpe en kleine voorwerpen. De vlieghoogte was binnen 1-2 meter, maar het resultaat bleef onveranderd. De aanwezigheid van een veiligheidshelm is echter geen absolute garantie voor veiligheid. Daarom dienen levensbedreigende situaties/plaatsen te worden vermeden..

beschermende helmen op AliexpressVerkopers op de Aliexpress-marktplaats bieden unieke kleuroplossingen. Er zijn helmen in de kleuren wit, oranje, blauw, geel en rood. Ze kosten slechts 1.031 roebel. beschermende helm in de online winkel van OekraïneIn gespecialiseerde online winkels varieert de prijs voor zo’n luxe van 6.800 tot 7.500 duizend roebel..

Adblock
detector