Fancy siliconen spuit uit China

siliconen spuit uit china Veel huisvrouwen kopen kant-en-klare taarten in supermarkten, omdat ze niet weten hoe ze ze mooi moeten versieren. Het lijkt er inderdaad op dat er speciale kennis en vaardigheden nodig zijn om een ​​ongewone taart te maken. Dit is echter verre van het geval en elke huisvrouw kan een uniek dessert maken. Hiervoor volstaat het immers om een ​​siliconenspuit aan te schaffen. Met dit apparaat kun je de cake snel, mooi en ongewoon versieren..

siliconen spuittips Daarnaast wordt de set geleverd met 4 verschillende opzetstukken waarmee je elke keer weer kunt experimenteren. En het is niet nodig om de cake te versieren. Verschillende sauzen passen perfect bij elk gerecht en dankzij de siliconenspuit kan het mooi op een bord worden geplaatst.

praktische handige spuitHet gebruik van een siliconenspuit is eenvoudig. U moet immers eerst het deksel verwijderen en de spuit vullen met het benodigde mengsel. Sluit vervolgens het deksel goed en plaats het geselecteerde opzetstuk. Dat is alles, u kunt unieke meesterwerken creëren en creëren.

De voordelen van een siliconenspuit:

  1. Eenvoud. Open het deksel, vul met het mengsel, sluit het deksel, plaats het mondstuk – alles is heel eenvoudig.
  2. Meervoudig gebruik. Dit apparaat kan een onbeperkt aantal keren worden gebruikt..
  3. Puurheid. De siliconen spuit is gemakkelijk schoon te maken zowel in de vaatwasser als met de hand.
  4. Veelzijdigheid. De spuit kan worden gevuld met elk mengsel, inclusief ketchup en mayonaise, om zelfs de eenvoudigste gerechten op een ongebruikelijke manier te serveren.

het product is gemakkelijk schoon te makenEen gastvrouw die graag taarten mooi decoreert, heeft zeker een siliconenspuit nodig. Verschillende hulpstukken helpen bij het creëren van unieke meesterwerken.

siliconen spuit onlineIn online winkels in de GOS-landen kost een siliconenspuit 370 roebel. Best een goede prijs voor zo’n apparaat.

siliconen spuit op AliexpressMaar op de AliExpress-website wordt een siliconenspuit verkocht voor slechts 78 roebel. Voor dit bedrag is dit toestel natuurlijk de moeite waard om te kopen..

Kenmerken van China siliconen spuit:

  • spuitmateriaal – siliconen;
  • mondstukmateriaal – plastic;
  • aantal sproeiers – 3;
  • diameter – 9 cm;
  • bruine kleur.

Het is dus veel winstgevender om een ​​siliconenspuit te kopen in een Chinese online winkel. De prijs is hier immers vrij laag, waardoor u een kwaliteitsproduct kunt kopen zonder te veel te betalen.

Adblock
detector