China Draagbare buitenverwarmers

Draagbare verwarming Er is veel vraag naar draagbare desktopverwarmers die buitenshuis werken met elektriciteit. Dergelijke miniverwarmers kunnen worden gebruikt bij koud weer of in de winter..

Een draagbare kachel is ideaal voor die landhuizen waar geen centrale verwarming is of die met tussenpozen werkt. Het voordeel van dit model is het lage elektriciteitsverbruik en het verwarmen van alleen de kamer of het pand van het huis waar de persoon zich bevindt..

kachels in online winkels In Russische online winkels worden kachels van een dergelijk plan niet voor een lage prijs gevonden. Je kunt een draagbare kachel kopen in de regio van 1000 roebel, maar met de slechtste technische kenmerken en onaantrekkelijke uitstraling.

mini-verwarmer op AliexpressOp de Chinese website Aliexpress, die een verscheidenheid aan goederen verkoopt, bieden verkopers draagbare buitenverwarmers aan voor slechts 777 roebel met gratis verzending naar de Russische Federatie. Kachels zijn er in drie kleuren – blauw, roze en geel.

Voordelen van een draagbare kachel uit China voor gebruik in het land:

  1. Compacte afmetingen. Dit verwarmingsmodel is vervaardigd volgens de volgende parameters: 35 * 74 * 121 mm.
  2. Vrijwel geen geluid, slechts ongeveer 50 decibel.
  3. Voor een correcte werking is een standaard nominale spanning van 220 W vereist.
  4. Veilige en stabiele werking van de kamerverwarming.
  5. Geïnstalleerde beveiliging tegen oververhitting.
  6. Hoge energieconversie en tegelijkertijd energiebesparende modus.
  7. Mooie design uitvoering van de koffer.

miniverwarmer in werkingDe kachelfabrikanten zorgden voor de installatie op glijdende en vlakke oppervlakken, waardoor een speciale antislip onderkant van het apparaat werd gemaakt. De draagbare verwarmer is handig verstelbaar en kan vele jaren meegaan doordat aan de onderkant van de behuizing roestvrij staal is gebruikt. Andere materialen waaruit de kachel is gemaakt, voldoen aan de normen van brandtechniek – kunststof is zeer goed bestand tegen vervorming.

De leverancier stuurt een set in een doos, bestaande uit de kachel zelf en een USB-kabel om verder op te laden. Het gewicht van de verwarming is niet groter dan 350 gram.

Dit verwarmingsmodel is ideaal voor kleine kamers in een zomerhuisje die onregelmatige verwarming met een lage intensiteit nodig hebben. De verhouding tussen prijs en kwaliteit van de goederen zal in de toekomst volledig lonend zijn voor de energiebesparing van het landhuis.

Adblock
detector