De meest kwaadaardige overtreders van de wet werden geïdentificeerd - ze bleken ... zomerbewoners te zijn

Elk niet-geregistreerd gebouw is tegenwoordig onderworpen aan boekhouding. Alles wat Russische zomerbewoners op hun terrein hebben gebouwd, wordt nu opgespoord en geregistreerd door een UAV of drone.

Zomerbewoners onder schot

Wat kan de eigenaar van 6 hectare in de nabije toekomst nog meer verwachten??

Een regionale noodsituatie – het hele gebied is overwoekerd met onkruid, dat bij droog en winderig weer brand kan veroorzaken. Zo’n foto verscheen voor het bestuur van het dorp Kazanka in Bashkiria toen ze een nieuwe inval uitvoerden. Volgens de wet moet de eigenaar een boete van 500 roebel krijgen. Op het eerste gezicht is het bedrag klein. De buren zeiden zelfs: nog geluk gehad, een brandinspectie zou de ergste sancties hebben opgelegd. Maar de eigenaar van de site heeft beperkte rechtsbevoegdheid. Bewegen in een rolstoel en hanteren met één hand is moeilijk om de netheid in uw tuin bij te houden.

Of u nu de eigenaar bent van een klein perceel of hectares land bezit – onthoud dat elke overtreding bestraft kan worden met een boete. En er kunnen veel van dergelijke schendingen zijn.

Bomen, vuur, toilet – struikelblokken

Als er een boom met een sociale status op uw site groeit, is het zonder toestemming van het lokale bestuur verboden om deze te kappen. Deze soorten zijn onder andere: eik, berken, esdoorn, iep, etc. Ook als je hem zelf hebt geplant. En als het zich naast de tuin bevindt en de schaduw op uw site valt, denk dan niet eens aan de vernietiging ervan.

Zomerbewoners kappen bomen

Het tuiniersgezelschap waarvan u lid bent, wordt gezamenlijk gestraft wanneer u een vuur probeert aan te steken om gras te verwijderen..

De administratie zal een reden hebben om nog eens 3000 tot 5000 roebel van u af te halen, als het straattoilet is geïnstalleerd zonder de regels te volgen. Volgens het nieuwe besluit moet het toilet worden geïsoleerd van grondwater en zwarte aarde en niet dichter dan 12 m van woongebouwen worden geïnstalleerd.

Ik zal een paleis bouwen – mooi en betrouwbaar

Een zeldzaam partnerschap in tuinieren kan het zonder paleizen met meerdere verdiepingen, omringd door onneembare hekken. Voor zover de vlucht van de fantasie genoeg is. Huizen zijn de een hoger dan de ander. En als u bij de rechtbank een klacht indient over een buurman die een huis van 4 of meer verdiepingen in de buurt heeft gebouwd, wint u. Straks kan zo’n hoogbouw gesloopt worden.

Het hek, aan de andere kant, is een meer delicate kwestie. Hij is niet onderworpen aan de wet. Hier wordt de zaak al in der minne opgelost met uw buren en uw geweten. Leven in een wereld met shabra’s betekent dat je je zenuwen en geld bespaart. Als plotseling een buurman denkt dat het onkruid dat je niet hebt gemaaid zijn territorium binnendringt en hij bewijst het, dan moet je je portemonnee opnieuw openen.

Daarom moet een moderne zomerbewoner niet alleen gewapend zijn met een schoffel met een schop, maar ook met kennis van de wetten..

Adblock
detector