Werken met de universele wonderbalancer is eenvoudig en gemakkelijk

    evenwicht

Moderne trends in tuinieren maken het mogelijk om innovatieve ontwikkelingen te introduceren die veel processen voor de zorg voor het grondgebied van een landhuis vereenvoudigen.

Kun je met één handbeweging een kettingzaag, zelfgemaakte trimmer of schop aan? Op het eerste gezicht lijkt dit onmogelijk. Maar dankzij de technische ontwikkelingen van Canadese boeren, zal de zorg voor het zomerhuisje alleen maar plezier opleveren..

Met een individuele balancerhouder hoeft u niet veel moeite te doen bij het uitvoeren van zware werkzaamheden op het land. Het principe van het product is heel eenvoudig. Bij gebruik wordt het hoofdgewicht van het materiaal gelijkmatig over het lichaam verdeeld, waardoor de hoofdbelasting van de handen wordt weggenomen. Het apparaat ziet er erg ongewoon uit. Het ziet eruit als een metaal-kunststof constructie met een paal, een systeem van rollen, staven en kabels. De balancer wordt als een rugzak op de rug gedragen en het bovenste gedeelte komt boven het hoofd uit. De kabel die het gereedschap vasthoudt, is eraan bevestigd..

Het apparaat is populair geworden bij veel zomerbewoners en professionele boeren. Vooral voor omvangrijke graafwerkzaamheden of het snijden van een groot aantal struiken is dit gereedschap onmisbaar.

Het apparaat is gepatenteerd door de Canadese zomerbewoner van MO, die begon met de productie van de wonderbalancer.

Uniek zelfgemaakt tuingereedschap – video

Adblock
detector