We zullen origineel zijn en een designbarbecue maken voor een zomerresidentie

kebab maker uit de auto

De drukte van de stad trekt mensen soms mee in de maalstroom van het dagelijks leven. Daarom rent een persoon na het wachten op het weekend weg van alle problemen van het leven naar de datsja om afgeleid te worden door voor de datsja-economie te zorgen. Rust kan vaak gepaard gaan met een klein feestmaal in een zomerhuisje of op een gezellig terras. En dit alles is niet compleet zonder barbecue.

Sommige zomerbewoners maken draagbare of stationaire barbecues met eigen handen, die een harmonieuze toevoeging aan de buitenkant van de tuin worden. Onder de meesters en makers van dergelijke attributen van ontspanning, zijn er onderzoekers die gewone dingen in originele uitvindingen veranderen. Onlangs maakte een Duitse zomerbewoner een comfortabele barbecue vanaf de voorkant van zijn oude auto, wat een feest werd voor de gasten en trots voor de eigenaar..

Het duurde ongeveer twee weken om zo’n meesterwerk te maken. Eerst werd de auto gehalveerd, daarna werd er een vuurpot in de motorkap ingebouwd. Dus een volledig uitgeruste plek voor het bereiden van een verscheidenheid aan gerechten in de natuur.

Zo’n creatieve benadering maakt het kookproces niet alleen interessant, maar laat je ook genieten van het proces van barbecueën direct onder de kap..

Videoreview van ongewone barbecuemakers

Adblock
detector