Universele verwarmingsketel voor een landhuis. – wiresummit.org

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80

boiler

      In de winter is verwarming van landhuizen onmisbaar. De eigenaren die net een zomerhuisje hebben gekocht of een nieuw huis hebben gebouwd, zijn op zoek naar verwarmingstoestellen.

     Tegenwoordig kunnen Tsjechische fabrikanten dit probleem snel oplossen. Romotop heeft een noviteit op de markt voor verwarmingsapparatuur gepresenteerd – een unieke dubbelcircuitketel van het type Lugo01 W. De ketel ziet eruit als een kachel of open haard, alleen zijn alle onderdelen compact opgenomen in een metalen kunststof behuizing. Visueel lijkt het op een koelkast met twee compartimenten. Dergelijke apparatuur zal een uitstekende eigenschap zijn van elk interieur..

     De bron van warmte-energie kan hout, pellets of briketten zijn. Om de levende vlam te kunnen aanschouwen, is de keteldeur uitgevoerd in de vorm van een glazen luik. Dit element geeft de kamer een bijzondere gezelligheid..

Voordelen ketel:

  • Bij afwezigheid van een hoofdgasvoorziening zijn deze ketels onvervangbare warmtebronnen in een landhuis..
  • De ketel kan worden aangesloten op een verwarmingssysteem en warm water.
  • Heeft een goede warmtewisselaar. Verwarmt water efficiënt om aan verschillende behoeften te voldoen.
  • De nieuwigheid is volledig onafhankelijk van de voeding. Bij afwezigheid van elektriciteit in huis, zal de ketel werken.

   Een unieke verwarmingsketel van Romotop is een winstgevende investering en een betrouwbaar verwarmingsapparaat voor een zomerhuisje of een landhuis.