Originele ambachten voor het decoreren van de tuin – wiresummit.org

     tuindecoratie

Een datsja is niet alleen een huis met een moestuin en een tuin, maar ook een plek voor de ziel om te rusten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de decoratie van de landelijke binnenplaats en tuin met planten, bloempotten, bloempotten, sculpturen. Met de hand gemaakte elementen brengen bijzonder plezier en schoonheid. DIY-tuindecoratie creëert positieve emoties in alle stadia van het ontwerp van een unieke tuinbuitenkant.

Lees ook over het onderwerp: DIY-ambachten van de prullenbakfoto

Een van de gemakkelijkste manieren om een ​​​​tuinperceel ongebruikelijk te maken, is door een tuinstandaard te maken voor bloempotten in de vorm van een menselijke hand of blad. Van de materialen zijn alleen albast en water nodig. De vorm voor het maken van een hand is een gewone rubberen medische handschoen en een groot blad van klis is geschikt voor een blad..

Om de palm te vouwen, is het noodzakelijk om de handschoen vanuit de bloempot in de lege markt te plaatsen. Dus de hand wordt mooi en origineel. Dan moet je een oplossing met gemiddelde viscositeit maken en deze in een handschoen gieten. Wanneer de oplossing hard wordt, wordt de handschoen verwijderd.

Het maken van het blad moet op een vlakke ondergrond worden uitgevoerd. Je moet een klein stukje plasticfolie nemen en zand ter grootte van een vel gieten. Een vel wordt op het zand geplaatst en met een oplossing gegoten. Nadat de oplossing is afgekoeld, wordt het vel verwijderd, waardoor u de afdruk op de oplossing kunt zien. U krijgt een originele standaard met een semi-gebogen vorm. Er kan water in worden gegoten, waar vogels zullen zwemmen. Lees ons artikel over tuinontwerp!

Een decor maken voor de tuin “Hand” – video