Ongewone huisontwerpen trekken de aandacht – wiresummit.org

muziekhuis In dit artikel hebben we een selectie van unieke huizen voorbereid met ongebruikelijke ontwerpen en stijlen. Tegenwoordig zul je niemand verrassen met bekende vormen, daarom is de menselijke verbeelding op zoek naar steeds meer nieuwe manieren om de meest gedurfde ideeën te implementeren.

Huis Nautilus   

huis in Mexico-Stad Deze prachtige structuur bevindt zich in Mexico-Stad. Er woont een getrouwd stel met twee kinderen in, die besloten hierheen te verhuizen, weg van de drukte van de stad.. levende tuin in huisHet gebouw is ontworpen door de meester van de organische architectuur Javier Senosian.

Kubieke woning in Nederland

kubieke huis buitenDe bijzondere woning is in de jaren 70 gebouwd door architect Pete Blom. Zijn idee was om een ​​”stadsbos” te creëren waarin elk huis een aparte boom zal vertegenwoordigen.kubieke huiskamer

Huismand in de VS

huismandHet interessante gebouw ziet eruit als een gigantische picknickmand. Het werd ontworpen voor een bekend Amerikaans bouwbedrijf en kostte de klant meer dan $ 30 miljoen. Voor de constructie van een structuur met een oppervlakte van meer dan 18 m². kilometer. het heeft 2 jaar geduurd.huismand van bovenaf

Huis met een oppervlakte van 1 m². m.

draagbaar klein huisIn 2012 presenteerde architect Van Bo Le-Menzel zijn creatie aan het publiek – het kleinste huis ter wereld, met een oppervlakte van slechts 1 vierkante meter. m. Dit project wordt als zeer veelbelovend beschouwd en staat vermeld in het Guinness Book of Records. Rechtop in huis kun je zitten, lezen en uit het raam kijken. miniatuur huisAls je het op zijn kant legt, wordt het mogelijk om op een bed aan de muur te slapen. De structuur is gemakkelijk op te vouwen en te verplaatsen omdat hij kleine wielen heeft en slechts 40 kg weegt. Het huren van dergelijke huizen in Berlijn is erg in trek en kost slechts 1 euro per dag..

Huisvliegtuig in de VS

huis vliegtuigIn de jaren 90 trok een hevige storm door de stad Benoit in Mississippi, die het huis van een vrouw genaamd Joan Ussery volledig verwoestte. Slechts 2000 dollar bleef in haar zak, die ze besteedde aan de aankoop van een buiten dienst gestelde Boeing 727. Het vliegtuig werd vervoerd en geïnstalleerd op de oever van de rivier op een schilderachtige plek. Waar vroeger de eerste klas zat, is nu een slaapkamer en in de kuip een chique badkamer met prachtig uitzicht vanuit het raam. Nooduitgangen worden gebruikt als ventilatie voor de woonkamer en er hangen nog steeds symbolische rookverbodborden boven vier toiletten. In totaal werd ongeveer $ 25.000 uitgegeven aan de inrichting en het transport van het vliegtuig. Joan is van plan dit ongewone huis te verkopen omdat ze wil verhuizen naar een groter 747-model..

Olie platform

huis op een olieplatformIn 1967 besloot de voormalige Britse majoor Paddy Bates zich te vestigen op een verlaten olieplatform in de Noordzee. Daarna registreerde hij het als een echt vorstendom, dat hij het “Prinsdom van Zeeland” noemde. Deze kleine geïsoleerde staat heeft zijn eigen munteenheid en wapen.. bewoners van het olieplatformDe Rafs Tower is een populaire toeristische attractie. Opmerkelijk is dat er tijdens het korte bestaan ​​van het vorstendom zelfs een poging tot een staatsgreep werd gepleegd..

Ondersteboven huis

huis onderstebovenDit vreemde huis is een mijlpaal in Szymbark in Polen. De structuur staat ondersteboven en komt binnen via een raam op de zolder. De constructie duurde minder dan zes maanden en symboliseert een revolutie in de hoofden van mensen die plaatsvonden in het tijdperk van het communisme. De auteur van deze creatie is Daniel Chapewski. Ondersteboven Huis KamerBinnen staan ​​ook alle objecten ondersteboven: stoelen, tafels, tv, bloempotten hangen aan het plafond. Toeristen merken op dat ze niet lang in deze ruimte kunnen blijven, omdat ze last krijgen van duizeligheid..

Het huis van Sutyagin

houten huis met 13 verdiepingenOns moederland kan toeristen ook verrassen met ongewone gebouwen. Nikolai Sutyagin creëerde deze houten structuur zonder een enkele spijker. Een prachtig uitzicht op de Witte Zee opent zich vanaf een hoogte van 13 verdiepingen. Het wordt beschouwd als het hoogste houten huis ter wereld.. houten huis zonder spijkersTegenwoordig woont de eigenaar op de begane grond en geeft hij rondleidingen door deze interessante woning. Helaas is niemand bezig met restauratie of restauratie ervan, en de structuur stort geleidelijk in..

Huis aan de rivier de Drina

huis aan de rivier de DrinaEen aangename en onverwachte verrassing wacht degenen die de Drina-rivier in Servië gaan raften, namelijk een hut die midden in het water ligt. In 1968 bouwden lokale kinderen een hut op een klein eiland. huis midden in de rivierVervolgens brak het weer meer dan eens de muur en het dak, waardoor het huis meerdere keren werd herbouwd. Tegenwoordig is het de meest populaire toeristische attractie in Servië, die een sprookjesachtige sfeer oproept en het omringende landschap transformeert..

De selectie in dit artikel is slechts een klein deel van die geweldige huizen die over de hele wereld te vinden zijn. Sommige zijn gemaakt door professionele architecten, andere zijn het werk van gewone amateurs, maar ze worden er niet slechter van..