Forum van Zuidelijke Agrariërs werd gehouden in Rostov

Agrarisch Forum in Rostov In de laatste dagen van februari in Rostov vatten de agrariërs de resultaten samen op het 17e Forum van de Zuiderlingen. Het evenement verenigde traditioneel de tentoonstelling “Agrotechnologie” en de agrosalon “Interagromash”.

In de laatste dagen van februari, namelijk van 25 tot 28, vond de volgende, 17e op rij, forum-beurs van agro-industriëlen plaats in Rostov aan de Don. Naast twee traditionele evenementen (de tentoonstelling “Agrotechnologie” en de salon “Interagromash”), werd een nieuwe sectie in het programma opgenomen – “Agrofarm”.

Meer dan tien productielanden presenteerden hun producten aan honderddertig deelnemers. Vier dagen vol seminars, conferenties, waar specialisten nieuwe ervaringen en kennis deelden. Voor het eerst werd in het kader van het forum een ​​regionale wedstrijd van landbouwbedrijven en boerderijen gehouden. Velen van hen hebben hun eerste seizoensoogst geoogst in de vorm van certificaten en diploma’s. Bovendien ontvingen de winnaars een nieuwe prijs van sponsors – een korting op de aankoop van landbouwmachines en -uitrusting voor hun ondernemingen.

Tot slot bedankte de gouverneur van de regio Rostov de boeren voor hun werk afgelopen seizoen en verzekerde hij van de uitvoering van de geplande maatregelen ter ondersteuning van de ontwikkeling van het landbouwcomplex van de regio in 2014.

Op het programma van het evenement stonden ook leuke momenten. Een echte kermis is immers niet alleen zakelijke communicatie, maar ook attracties, volksdansen en concertuitvoeringen. De vakantie was een succes, zodat u kunt ontspannen en op krachten kunt komen voor de start van het nieuwe seizoen. De lente staat al voor de deur, en daarmee nieuwe zorgen en moeilijkheden voor de arbeiders in de industrie.

Adblock
detector