Thuis een uniek avocado gezichtsmasker maken

avocado gezichtsmasker De natuur is rijk en genereus in natuurlijke gaven. Avocado gezichtsmasker is er een van. Aangenaam om aan te raken, zachte, voedzame, gezonde pap gemaakt van het vruchtvlees is een onschatbare bron van vitamines, plantaardige oliën, micro-elementen. Het belang van een dergelijke procedure kan nauwelijks worden overschat: een avocado voor het gezicht is fysiologisch verantwoord, optimale verzorging die de huid voorziet van alles wat nodig is voor de gezondheid.

Waarom is een avocado-gezichtsmasker nuttig??

avocado gezichtsmasker verbetert de huidkwaliteit Een gladde, egale huid met een uniforme kleur en reliëf heeft sporenelementen nodig zoals kalium, fosfor, koper, ijzer, zink, calcium. Het is deze set die een avocado-gezichtsmasker zal bieden.

Daarnaast bevat het:

 • vitamines van groep A, B, provitaminen C, D, K, PP;
 • krachtige antioxidant vitamine E;
 • retinol – provitamine A;
 • vetzuren, waaronder meervoudig onverzadigde Omega-9;
 • fytohormonen;
 • plantaardige eiwitten.

Het is deze samenstelling die zorgt voor de effectiviteit van het avocado gezichtsmasker tegen rimpels en andere eerste tekenen van veroudering. Verrijkt met hen, is de dermis gehydrateerd, energiek, gladgemaakt.

Vers gemaakte avocado pap is vooral waardevol.

Natuurlijke plantaardige pulp is genezend en nuttig, zowel op zichzelf als als onderdeel van mengsels met meerdere componenten. Hun structuur moet worden doordacht op basis van de kenmerken van de vette huid, evenals de individuele kenmerken van de bloedtoevoer en de locatie van zenuwvezels erin..

Als je gezicht vettig is…

avocado masker voor de vette huidBij het kiezen van de samenstelling van het masker voor zorg, moet er rekening mee worden gehouden dat het effect gebaseerd moet zijn op de normalisatie van talgafscheiding, drogen, reinigen van poriën en het gladstrijken van kleine defecten. Een avocado-gezichtsmasker aangevuld met citroensap, opgeklopt eiwit, natuurlijke yoghurt of wei zal deze taak met succes aankunnen. U kunt een comfortabele textuur creëren door roggemeel of gemalen havermout toe te voegen..

Voordat het masker wordt aangebracht, moet de huid grondig worden gereinigd en gekalmeerd, bijvoorbeeld met een bad met warm muntwater..

Als de huid droog is…

avocado masker voor de droge huidEen droog gezicht en hals kunnen met succes worden behandeld met een gezichtsmasker met avocado-olie.

De vette basis van de alligatorpeer (populaire naam voor de vrucht) is tot 30% van zijn structuur. Het wordt vertegenwoordigd door licht verteerbare stoffen die nuttig zijn voor uitwendig en inwendig gebruik. Meervoudig onverzadigde vetzuren zijn bijzonder waardevol – een bron van gezondheid van weefselcomponenten en celstructuren.

Vetoplosbare vitamine E heeft een bijzonder gunstig effect op de stevigheid van de huid en de verlichting ervan in aanwezigheid van deze plantaardige olie.

Voor een supergevoelige huid…

een masker voorbereiden voor de gevoelige huidGezichtsverzorging van verschillende leeftijden wint aan veelzijdigheid als verschillende actieve en stofrijke componenten in het masker worden geïntroduceerd..

Appel zal verrijken met fruitzuren en vitamine C, peterselie en kool zullen een verhelderend effect hebben, gehakte muntblaadjes zullen een rustgevend en ontspannend effect hebben.

Met zo’n masker moet je voorzichtig zijn. Allergische reactietests moeten ongewenste roodheid en irritatie volledig elimineren..

Als je huid cosmetische gezondheid en voeding nodig heeft, is het handig om thuis een avocado-gezichtsmasker te maken met bijvoorbeeld zeevruchten.. we maken een masker voor cosmetisch herstelTalrijke beoordelingen wijzen op een behoorlijk effect van het gebruik van de compositie:

 • citrussap;
 • selderijsap;
 • kwark;
 • rauwe kippenei componenten;
 • gemberwortel.

Maal en meng de componenten grondig, het mengsel wordt aangebracht op een goed gereinigde huid, eventueel met een voorbereidend stoombad om de poriën te openen.

Het is beter als de temperatuur van het mengsel op kamertemperatuur of enigszins warm is (tot 40 ° C). Nadat je de compositie op de huid hebt aangebracht, kun je er een zacht servet op leggen om de natuurlijke warmte te behouden en snel uitdrogen te voorkomen..

Was het masker na 15-20 minuten af ​​met warm water zonder zeep.

Het gebruik van avocadopulp in gezichtsverzorging geeft de huid een optimale hydratatie, een matte gezonde tint, voorkomt acne, verzacht rimpels en bestrijdt pigmentdefecten. Dergelijke eenvoudige maar nuttige verzorging kan dure cosmetica vervangen, waardoor de huid zacht en competent wordt..

Adblock
detector