Appelciderazijn voor gewichtsverlies: hoe te drinken?

natuurlijke appelciderazijn De wens van een persoon om zichzelf fit, slank te zien en te genieten van het bewegingsgemak is heel begrijpelijk. Hoe appelciderazijn op de juiste manier te gebruiken voor gewichtsverlies, hoe het te drinken zonder schade en met maximaal voordeel voor het lichaam??

Vanwege de eenvoud van fermentatie en de beschikbaarheid van grondstoffen, wordt appelciderazijn al lang gebruikt in de keuken en in de traditionele geneeskunde van verschillende landen. Tegenwoordig, wanneer de samenstelling van het product betrouwbaar bekend is, is de vloeistof verzadigd met organische zuren, vitamines, enzymen en mineralen een van de populaire middelen om welzijn, schoonheid en gewichtsverlies te behouden..

Door de werking van appelzuur, citroenzuur, melkzuur en andere zuren, komt azijn in het spijsverteringskanaal:

 • versnelt metabolische processen;
 • bevordert de vertering van de zwaarste voedingsmiddelen;
 • activeert de stoelgang en bevrijdt het lichaam van gifstoffen.

appelciderazijn om af te vallen Dat wil zeggen, extra kilo’s smelten zonder strikte diëten en dieetbeperkingen. Hoe om gewicht te verliezen met appelciderazijn?

Wanneer u van plan bent om appelciderazijn te gebruiken om af te vallen, onthoud dan dat zuren niet alleen heilzaam zijn, maar ook agressief. Daarom is het belangrijk om zich strikt aan redelijke doseringen te houden..

Zie ook het artikel: de voordelen en nadelen van appelciderazijn!

Hoe appelciderazijn te nemen om af te vallen??

juiste inname van appelciderazijnAzijn mag niet in zijn pure vorm worden gedronken. Voeg niet meer dan 2 theelepels ongeraffineerde appelciderazijn toe aan een glas drinkwater. Je kunt de smaak van de drank veredelen, maar ook nuttiger maken door een lepel honing, een snufje kaneel of gehakte gemberwortel te gebruiken.

Appelazijn voor gewichtsverlies van buik, taille, billen, armen en dijen moet kort voor of tijdens een maaltijd worden gedronken. Gebruik dit middel niet op een lege maag. De natuurlijke remedie wordt drie keer per dag ingenomen..

Binnen een week zullen de eerste resultaten merkbaar zijn:

 1. Extra kilo’s verdwijnen geleidelijk.
 2. Bewegingsgemak verschijnt.
 3. Het lichaam verdraagt ​​fysieke en mentale stress beter.
 4. Oedeem verdwijnt.
 5. De ontlasting wordt beter, de spijsvertering wordt geactiveerd.

lichaamsparameters veranderenHet organische zuurcomplex in azijn is echter geen wondermiddel. U kunt ze niet doorlopend intern opnemen..

Voorzorgsmaatregelen bij het consumeren van appelciderazijn

Hoewel de dosis klein lijkt, moet u ervoor zorgen dat er geen contra-indicaties zijn voordat u appelciderazijn drinkt om af te vallen. De remedie is ten strengste verboden in het geval van hoge zuurgraad, gastritis en maagzweren, pancreatitis en een aantal andere ziekten, waarvan het verloop kan verergeren door overmatig zuur.

Overschrijd de toegestane toegangsprijzen niet. Een compleet dieet, inclusief verse groenten en fruit, granen en plantaardige vetten, zal de effectiviteit van de therapie helpen verhogen..

Omdat zuren gevaarlijk zijn voor tandglazuur, is het de moeite waard om een ​​rietje te nemen voordat je een appelhapje neemt om binnenin af te vallen. Zo’n eenvoudig apparaat zal het contact van agressieve vloeistof met tanden verminderen..

appelciderazijn toevoegen aan saladeHoud er rekening mee dat appelciderazijn een geweldige smaakmaker is die bij een breed scala aan voedingsmiddelen en gerechten kan worden gebruikt. In dit geval is de remedie niet minder effectief dan in de drank, maar veel zachter, zonder de darmwanden te irriteren en zonder het tandglazuur te bederven..

Appelciderazijn voor cellulitis

Azijn, verkregen als gevolg van fermentatie van rijp fruit, wordt niet alleen met succes gebruikt om te drinken, maar ook uitwendig. Als ze nadenken over het drinken van appelciderazijn om af te vallen, vergeten velen dat de reden voor een onvolmaakt silhouet niet alleen extra kilo’s zijn, maar ook cellulitis die het uiterlijk van de huid verandert..

Door de ophoping van vocht dat door de cellen wordt opgehoopt, verliest de huid na verloop van tijd zijn elasticiteit en gladheid, er verschijnen bultjes op, waardoor de lichaamscontour een slordig uiterlijk krijgt.

Klassieke methoden om af te vallen werken in dit geval niet. Om van het “sinaasappelschil-effect” af te komen, nemen ze hun toevlucht tot drainageprocedures, massages, baden, wikkels en kompressen..

actuele toepassing van appelciderazijnUitwendig gebruik van appelciderazijn voor cellulitis, striae en hun preventie met een geïntegreerde aanpak geeft uitstekende, blijvende resultaten. Oplossingspakkingen van gelijke delen water en appelciderazijn helpen:

 • verwijder overtollige vloeistof;
 • om de structuur van weefsels te versterken;
 • regeneratie activeren;
 • desinfecteer en droog bestaande huidlaesies voorzichtig.

Een met vloeistof doordrenkte katoenen doek wordt rond probleemgebieden gewikkeld en van bovenaf bedekt met huishoudfolie en een dikke badstofhanddoek. De procedure duurt een half uur tot 40 minuten. Voor meer efficiëntie worden wraps gedaan in cursussen van 10-15 sessies, gecombineerd met massage en andere genezingsmethoden.

een mengsel van azijn en massageolieEen mengsel van azijn en plantaardige olie is de basis voor anti-cellulitis massage. In dit geval helpt azijn de weefsels op te warmen, een drainage-effect te creëren en de olie verzacht de huid en voedt deze perfect..

Topische toepassing van appelciderazijn voor gewichtsverlies is veilig voor de gevoelige huid. Het is noodzakelijk om een ​​dergelijke pakking of massage alleen te weigeren als er verwondingen, schaafwonden, eczeem en andere huidziekten zijn..

Het effect van appelciderazijn op het lichaam – video

Adblock
detector