Interessante zelfgemaakte producten voor de tuin met je eigen handen

Met de komst van de lente gaan vele duizenden van onze landgenoten naar hun zomerhuisjes om het lenteveldwerkseizoen te openen. Tegelijkertijd is het vermeldenswaard dat u in de tuin met uw eigen handen een verscheidenheid aan zelfgemaakte producten voor de tuin kunt bedenken, waarvan er vele niet alleen een nuttige decoratie van de tuin zullen zijn, maar ook echte voordelen opleveren. We zullen het vandaag hebben over enkele interessante apparaten..

Doe-het-zelf kinderhoek – eenvoudig en toegankelijk voor elke eigenaar

Zelfgemaakte houten schommel Om uw baby te plezieren, moet elke persoon nadenken over hoe hij een interessante schommel kan maken met behulp van eenvoudige apparaten in zijn zomerhuisje. Het is belangrijk op te merken dat het hiervoor helemaal niet nodig is om uitstekende technische vaardigheden te hebben, omdat gewone vaardigheden in het gebruik van een slotenmaker-tool, evenals de verbeeldingskracht van de eigenaar, voldoende zijn. In de afbeelding kunt u zien hoe u met behulp van 6 boomstammen een kinderschommel kunt maken, evenals een kleine ladder. Zo’n zelfgemaakt product voor een tuin met je eigen handen heeft een goede stabiliteit..

Zelfgemaakte producten voor de tuin van oude kinderlaarzen …

Bloempotten van kinderlaarzen Oude rubberen kinderlaarzen kunnen een uitstekende decoratieve optie zijn voor het versieren van een houten hek, waarvan je uitstekende onderzetters voor lentebloemen kunt maken. Het is het beste om laarzen in verschillende kleuren en kleuren op te halen en er vervolgens een grondmengsel in te verzamelen en bloembollen te planten. Het is ook noodzakelijk om niet te vergeten gaten in de zool te maken voor het afvoeren van overtollig vocht. Door dergelijke decoratieve ornamenten aan het hek te bevestigen, ziet het er heel origineel uit..

Om de oude boomstronk niet te ontwortelen …

StompMeestal wordt het na verloop van tijd bij elke datsja nodig om een ​​oude boom om te hakken, waarna de eigenaar meestal wordt geconfronteerd met de noodzaak om deze te ontwortelen. Tegelijkertijd kunt u met een beetje fantasie niet alleen hard werken, maar de stronk ook winstgevend veranderen in een uitstekende esthetische decoratie. Om dit te doen, moet je de binnenkant van de stronk met vuur uitbranden of met een beitel uithollen, als de stronk klein is, giet dan aarde daar en plant decoratief gras en bloemen. Als gevolg hiervan kunt u een uitstekend natuurlijk bloembed krijgen, en zo’n zelfgemaakt product voor een tuin met uw eigen handen ziet er geweldig uit.

Bovendien kun je een wit gegalvaniseerde emmer graven, in een bloembed graven, decoreren met een oude bak erop en een gezicht tekenen. Zo’n paddenstoel ziet er geweldig uit op elk zomerhuisje..

Log bank

Log bankEen integraal onderdeel van elke tuin is een bank waar u kunt ontspannen na hard werken in de tuin. Tegelijkertijd hoeft u zich niet te haasten om een ​​kant-en-klare bank te kopen, omdat u zelfstandig een rustplaats kunt ontwerpen van oude boomstammen. Als je een oud en dik houtblok hebt, kun je niet haasten om het in houtblokken voor de kachel te zagen, want door het mee te zagen, kun je een prachtig oppervlak voor een bank krijgen. Bovendien zal een dergelijke bank zich onderscheiden door benijdenswaardige sterkte en duurzaamheid..

Zoals je op de foto kunt zien, is het ontwerp van de bank vrij eenvoudig, maar het is het beste om metalen staven te gebruiken om de verschillende componenten vast te zetten, die in de voorgeboorde gaten in de stam worden gedreven. Het is absoluut noodzakelijk om een ​​rugleuning te maken waarop u uw ellebogen kunt leunen, waardoor het bijzonder aangenaam is om erop te rusten.

Door met hun eigen handen te knutselen, ontvangt de eigenaar de volgende voordelen:

  • De mogelijkheid om je talenten toe te passen en interessante creatieve ideeën tot leven te brengen
  • Het is winstgevend om uw datsja te onderscheiden van de rest met originele ambachten
  • Geef de tuin een natuurlijke en natuurlijke uitstraling
  • Maak van je tuin niet alleen een plek om op de grond te werken, maar ook voor de rest van het hele gezin

Als we al het bovenstaande samenvatten, kunnen we zeggen dat verschillende ambachten in uw tuin, evenals zelfgemaakte zelfgemaakte producten voor uw tuin, u in staat zullen stellen om de tuin op een voordelige manier te decoreren, en hem uniekheid en originaliteit te geven.

Tegelijkertijd is het belangrijk om te onthouden dat er gewoon geen grenzen zijn voor creativiteit, dus je kunt en moet moedig de meest interessante ambachten implementeren..

Video over eenvoudige praktische ideeën om te geven

Adblock
detector