akana hrana za pse Kanada je poznata po svojoj netaknutoj prirodi i svom neiscrpnom bogatstvu. Koristili su ih tvorci zaštitnog znaka Akana, hrane za pse i mačke pod kojim je dobro poznat svim ljubiteljima i poznavateljima kućnih ljubimaca..

Počevši s radom na formuliranju svoje linije hrane, tehnolozi kanadskog Champion Petfoods -a prehranu su približili prirodnoj. Zamišljali su što bi kućni ljubimci mogli jesti ako ne žive pod krovom, već sa slobodnim dometom. Stoga su žitarice neobične za ukuse pasa i mačaka potpuno uklonjene iz sastava, kao i niskokvalitetni mesni proizvodi koje često koriste drugi proizvođači..

Acana hrana za pse i mačke ne proizvodi se samo u Kanadi, svi su njezini sastojci lokalno nabavljeni i pažljivo ispitani na sigurnost i kvalitetu.

Sastav suhe hrane Akana

zdrava hrana za pse i mačke Domaći psi i mačke, za razliku od divljih životinja ili njihovih kolega koji žive na gradskim ulicama, manje su pokretni i ne bi trebali preživjeti u nepovoljnim vremenskim uvjetima. Stoga su potrebe kućnih ljubimaca za ugljikohidratima mnogo manje, a njihovo mjesto kao izvor brze, lako dostupne energije trebale bi zauzeti druge, korisne komponente..

Donoseći takav zaključak, tvorci suhe hrane Akana iz recepta su isključili pšenicu, rafiniranu bijelu rižu, zob i kukuruz, koji se nalaze u većini ostale vrhunske i super-premium hrane..

Glavna komponenta prehrane psa, kako s razlogom vjeruju proizvođači iz Kanade, je odabrano meso. U liniji Akana nalazi se hrana na bazi janjetine, divlje svinje, svinjetine, losova. Naravno, nutricionisti ove marke nisu zanemarili piletinu, patku, puretinu. U hrani se mogu vidjeti čak i prepelice. Mačkama, osim janjetine i peradi, nudi se izvrstan riblji pladanj od smuđa, štuke, morskog i riječnog lososa, haringe, smuđa, iverice i bijele ribe.prirodna hrana

Ovako bogat skup proizvoda nije slučajan:

 1. Meso je izvrstan izvor životinjskih bjelančevina, aminokiselina, vitamina i minerala.
 2. Perad je pogodna za ishranu životinja svih veličina, dobi i zdravstvenih stanja te se smatra dijetalnom hranom. Na primjer, hrana Akana za štence i starije životinje sadrži pileće meso..
 3. Riba opskrbljuje tijelo životinje ne samo proteinima, već i vrijednim masnim kiselinama, vitaminima B..
 4. Jaja uključena u prehranu pasa i mačaka također su vrijedan izvor bjelančevina, opskrbljuju tijelo određenom količinom ugljikohidrata, mineralnih soli i vitamina.

Visok sadržaj bjelančevina u Akanovoj hrani za pse i mačke objašnjava se činjenicom da su te životinje po prirodi grabežljivci..

Ne jedu biljke, ali povrće, voće i začinsko bilje izvrsni su dobavljači vlakana, biljnih bjelančevina, minerala i vitamina. Stoga se u svakom proizvodu kanadskih proizvođača najmanje 20% daje svim vrstama voća, bobica, bilja najbolje kvalitete.

Akana hrana sadrži voće i povrćeZa obogaćivanje sastava suhe hrane nutricionisti su koristili bundevu i mrkvu, krušku i poznatu sortu jabuka Red Delicious, koji uz smanjenu tjelesnu aktivnost povoljno utječu na probavu. Ovi i drugi sastojci služe kao izvrsne alternative jeftinim, hranjivim, ali ne i najzdravijim mačkama i psima, žitaricama. Krumpir se koristi kao izvor ugljikohidrata u hrani za životinje ove marke, koja također zadovoljava potrebe životinja za kalijem, magnezijem i željezom..

Ljekovito bilje dodaje se receptu Akana hrane bez žitarica za mačke i pse. Dizajnirani su da:

 • održavati ton kućnih ljubimaca;
 • poboljšati njihovu probavu;
 • jačati imunološku obranu;
 • potaknuti rad kardiovaskularnog i živčanog sustava;
 • za održavanje zdravlja vida, kože i dlake, kao i za rješavanje drugih vitalnih zadataka, bez pribjegavanja pomoći lijekovima i umjetnim lijekovima.

Osim mesa za hranu Akana, sve biljne komponente su apsolutno sigurne, uzgajaju se u ekološki čistim regijama, bez uporabe kemikalija. A bilje se bere iz divljine.

organska hranaZa uistinu potpunu prehranu, hrana za kućne ljubimce obogaćena je vitaminima i mineralima prirodnog podrijetla. Akana za pse i mačke ne sadrži pojačivače okusa, sintetičke konzervanse, potencijalne alergene i aromatične dodatke, kojih ima u proizvodima niže cjenovne kategorije..

Značajke asortimana, prednosti i nedostaci Akana hrane za pse i mačke

omiljena hrana za mačkeOva marka kanadske hrane je hrana bez žitarica ili cjelovita. Od niza sličnih proizvoda, Akanu razlikuje:

 • izvrsna kvaliteta sastojaka životinjskog i biljnog podrijetla;
 • visok sadržaj bjelančevina, što omogućuje održavanje tijela životinje u dobroj formi i daje ljubimcu potrebnu snagu i energiju;
 • s niskim udjelom ugljikohidrata, izazivajući pretilost i dijabetes kod kućnih ljubimaca;
 • uključivanje u sastav svježeg povrća, voća, bobičastog voća, ljekovitog bilja;
 • obogaćivanje vitaminima i mineralima;
 • korištenje kulture prebiotičkih bakterija, što ima pozitivan učinak na probavu i asimilaciju hrane.

Linija hrane za pse namijenjena je kućnim ljubimcima velikih, srednjih i malih pasmina. Asortiman uključuje proizvode za štence i pse starije od 7 godina, kao i za aktivne kućne ljubimce i one kojima je zbog prekomjerne težine potrebna lagana prehrana..

Međutim, serija hrane za mačke Akana znatno je uža i predstavljena je samo s tri, razlikujući se po mogućnostima okusa. Proizvođači mačića također su zaobišli njihovu pažnju..

hrana za zdrave životinjeAsortiman ove marke ne sadrži vlažnu hranu za životinje i veterinarsku prehranu, neophodnu za životinje koje pate od jedne ili druge akutne ili kronične bolesti. Ako u kući postoji životinja kojoj je potrebna posebna prehrana ili sterilizirani ljubimac, hrana Acana može izazvati negativnu reakciju u tijelu..

Zanimljivo o hrani za pse i mačke iz Akane – video