Voeradditief Gammatonik voor dieren – wiresummit.org

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/wiresummit.org/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80

gammatonisch De gezondheid van kippen van verschillende rassen hangt af van de juiste voeding. Maar omdat voedsel niet in staat is om de vereiste hoeveelheid voedingsstoffen te leveren, moet een medicijn genaamd Gammatonik worden gebruikt. Dit is een samenstelling die rijk is aan verschillende vitamines en mineralen. Bij correct gebruik zullen kippen een sterke immuniteit hebben en zich correct beginnen te ontwikkelen..

Beschrijving van het medicijn en de samenstelling ervan

toevoegingsmiddel voor dieren Gammatonik is een remedie die niet alleen als profylaxe wordt gebruikt, maar ook voor de behandeling van vele ziekten. Meestal wordt het gebruikt voor vogels, maar het is bedoeld voor varkens, runderen, geiten. Experts bevelen het medicijn ook aan als profylaxe voor honden, katten, duiven..

De actie van de compositie:

 • herstelt de vitamine- en mineralenbalans;
 • versterkt het immuunsysteem;
 • verbetert de eetlust;
 • het gewicht neemt snel toe;
 • spijsvertering versnelt.

Dit medicijn wordt ook gegeven aan volwassen kippen. Zo wordt de kans op embryonale sterfte tot nul gereduceerd. Kippen en hanen hebben een betere kwaliteit van het verenkleed, ze eten beter en worden minder ziek..

Het medicijn wordt geproduceerd in de vorm van een vloeistof met een bruine kleur. Het wordt samen met drinkwater in het lichaam van zowel jonge als volwassen vogels gebracht. Verkocht in flessen van 100 ml, evenals in ampullen. Minder vaak kan het medicijn in de schappen worden waargenomen in ondoorzichtige plastic containers..gammatonic in een plastic fles

De samenstelling van het product:

 • vitamine B, A, D3, E, K3;
 • arginine;
 • biotine;
 • cystine;
 • threonine;
 • valine;
 • histidine;
 • barnsteenzuur en citroenzuur;
 • propyleenglycol;
 • dinatriumzout.

Gammatonics bevat geen genetisch gemodificeerde componenten.

Ook in de samenstelling is er een zeer belangrijke component – het aminozuur glutinic. Zonder haar is de juiste ontwikkeling van de vogel onmogelijk..

Gammatonik: gebruiksaanwijzing, contra-indicaties

het drinken van de drugDit medicijn wordt gebruikt in geval van vergiftiging met toxines, in strijd met het spijsverteringsstelsel, vitaminetekort, gebrek aan aminozuren. Ook helpt de samenstelling om het werk van alle lichaamssystemen te herstellen na het nemen van antibiotica..

Een overdosis van het medicijn kan ongewenste gevolgen hebben..

Ontvangst gammatonica:

 1. Het is noodzakelijk om het medicijn pas vanaf de leeftijd van één dag toe te dienen. Na de aankoop is de eerste stap om de kuikens van voer te voorzien. Het kan pap, gemalen granen, kwark, gekookt ei zijn. Je moet ze 10 dagen lang 8 keer per dag voeren. Na elke maaltijd moeten de jongen Gammatonik verdund in water drinken.
 2. Voor eendagskuikens en degenen die een week oud zijn, is het noodzakelijk om 1 ml van het medicijn te verdunnen in 1 liter zuiver water. In dit geval moet de vloeistof op kamertemperatuur en schoon zijn..
 3. Kuikens moeten zoveel mogelijk water tegelijk drinken. De resterende hoeveelheid moet worden uitgegoten en de container moet grondig worden gewassen. Alleen dan kan de drinker worden gebruikt voor schone vloeistof..
 4. U moet het medicijn binnen 10 dagen in deze dosering geven. Het is belangrijk om dit tegelijkertijd te doen..
 5. Als profylaxe wordt Gammatonica ingenomen vanaf de leeftijd van 1 maand..

Als je de eerste symptomen van een kippenziekte ziet, moet je de vogels zo snel mogelijk beginnen met het voeren van een toevoegingsmiddel. De hoeveelheid van het medicijn hangt af van de tekenen van de ziekte en de leeftijd van de kip. Alle informatie staat op het etiket.

Contra-indicaties voor gebruik

individuele intolerantie voor het medicijnAls u alle aanbevelingen opvolgt, zullen bij vogels geen bijwerkingen worden waargenomen. Het medicijn werkt goed voor verschillende kippenrassen. Wat betreft contra-indicaties, er zijn geen speciale verboden..

Het wordt niet aanbevolen om Gammatonik alleen te geven aan kippen die een individuele intolerantie hebben voor de componenten..

Je kunt dit begrijpen door het gedrag van kippen en hanen. Ze worden lusteloos en eten slecht. In dit geval moet u onmiddellijk stoppen met het geven van Gammatonic®.

Voordat u de kuikens een mengsel gaat geven, moet u ook hun dieet herzien. Dit komt door de onverenigbaarheid van het medicijn met de meeste van deze formuleringen. Als u meerdere van dergelijke fondsen combineert, zullen ze ofwel niet het gewenste resultaat geven, of ze zullen de toestand van de vogels negatief beïnvloeden..

Gammatonic wordt niet aan kippen gegeven als ze een antibioticabehandeling ondergaan. Dit moet slechts een week na inname worden gedaan..

antibiotica behandelingHet wordt niet aanbevolen om het supplement te gebruiken nadat de houdbaarheidsdatum is verstreken. En de gebruikte container moet onmiddellijk in de prullenbak worden gegooid..

De eerste 7 dagen en de eerste maand zijn bepalend. Dat geldt niet alleen voor de gezondheid, maar ook voor het voortbestaan ​​van vogels. Daarom, als u in de herfst hoogwaardige legkippen wilt krijgen, moet u Gammatonik tijdig en correct geven. Ja, het is geen wondermiddel, maar het is in staat om het lichaam te verrijken met alle benodigde componenten. Alleen dan zullen de vogels tevreden zijn met kwaliteitseieren en vlees..

Het ideale voedingssupplement Gammatonic voor pluimvee – video