Inspirerende hjem med én hage per nivå

Meera House ble designet av Guz Architects og ligger på øya Sentosa i Singapore. Vi anser det som et vågalt og originalt prosjekt. Tross alt er det ikke mange boliger som har grønne områder for hver etasje i bygningen. Her er en kort beskrivelse fra arkitektene: Tomtene på øya Sentosa er ikke store og nabobygninger er bygget nær sidene i hvert hus. Dermed var strategien vår å bygge en solid vegg til hver side nabo for å gi personvern der det var mulig, samtidig som vi skapte et sentralt lys og en trappbrønn som ville føre havbrisen gjennom sentrum av bygningen.

Forsiden og baksiden av bygningen i mellomtiden, terrasse bak slik at hver etasje kan ha visuell eller faktisk tilgang til grøntområder. Intensjonen var å prøve å la hver takhage gi en base for etasjen over slik at den lagdelte effekten kunne få hver etasje til å føle at det var en enetasjes bolig som sitter i en hage … så mye som vi kunne gjøre i nærheten. Sentosa -øya og med en så stor bygning !! For en fantastisk arkitekturidee og en oppfordring til bærekraft også !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotograf: Patrick Bingham Hall

Se nettstedet

Adblock
detector