Esuoh House

Esuoh House ble designet av Hofman og Brown Architects. Dette stedet lå i hjertet av den sørvestlige vinregionen i Vest-Australia. Designhensikten var å lage en enkel bolig som utstråler en feriestedstemning med en moderne følelse og en blanding av stil og komfort. Eierne ønsket et privat tilfluktssted som passer familien deres med to barn, et sted å dele med venner, et hus med en forskjell på markedet for luksusferieutleie.

Området ligger i bushland og kobles til offentlig åpen plass i øst. Målet var å nyte forbindelsen til det tilstøtende busklandskapet, samtidig som du oppretter en mer privat “intern” forbindelse til friluftslivet, med et beskyttet nordøstlig “uterom” som inneholder stupebassenget og utendørs kino, innrammet av de omsluttende steinmurene.

Som en integrert del av planstrategien tillot den lineære formen hvert rom å ha et nordlig utsyn, med boområdet i østenden og soverom i vestenden. Tre av soverommene er dronningrom, med sluttrommet en barneseng og lekerom. Huset har plass til en stor gruppe voksne eller to familier med barn, med en lykkelig balanse mellom personvern og fellesskap.

Se nettstedet

Adblock
detector